Wij zijn

Ik ben Dave van Aerde, een veelzijdige ondernemer en ware levens genieter die geen blad neemt voor de mond. Op mijn 23ste opende ik mijn eerste bar-restaurant en een jaar later had ik een discotheek erbij. In die tijd was ik de jongste ondernemer in het nachtleven en mijn club was heel snel nr 1 zeg maar de place to be. Op jonge leeftijd besefte ik een ding al heel gauw; Brutalen bezitten de halve wereld.

Een paar jaar verder startte ik in de waste management en verwerkingsbedrijf en dat doe ik tot de dag van vandaag.

In 2007 ben ik uitgeroepen tot meest aparte ondernemer van het jaar door het Surinaams business blad “United”. Ik heb grote /bekende toneelstukken geschreven, geproduceerd en in gespeeld. De shows waren uitverkocht.

In 2021 heb ik me eerste Kinderboek uitgebracht en binnenkort een animatiefilm. De film is nu in afrondende fase. Deel twee en drie van het kinderboek zijn al af en moeten gepubliceerd worden. Het boek “De avonturen van Bollie de Otter” is online in alle boekhandel-websites in Nederland verkrijgbaar. Ik doe ook aan verkoop, het verhandelen van producten in de regio , consulting en nog veel meer.

In Suriname is men vaak bang om dingen te bespreken en die barrière willen we met dit programma doorbreken. Ook probeer ik mensen te inspireren om out of the box te denken. Men hoeft het helemaal niet eens met me te zijn, maar daar gaat het niet om. Zolang je aan het denken wordt gezet als kijker of luisteraar, heb ik mijn doel bereikt. Mijn werkwijze is heel simpel, creëer Het "probleem" dan vind je wel de oplossing. Dus gewoon DOEN!

Aanmelden

Wilt u aanmelden voor een interview? Dat kan!
Klik op onderstaande “Aanmelden” knop!

Scroll to Top