Dave in Business

Wilt u graag u bedrijf in de schijnwerpers zetten en uw verhaal delen met een breder publiek? Grijp dan nu u kans en meld u aan voor onze spraakmakende podcast, “Dave in Business”!

Logo_dave_in_business_klein

“Dave in Business” is dé podcast waarin we ondernemingen zoals die van u een platform bieden om reclame te maken en uw verhaal met een nog groter publiek te delen.
Met duizenden kijkers en luisteraars van over de hele wereld, is dit de ultieme gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en een waardevolle connectie op te bouwen met potentiële klanten.

In elke aflevering nodigen wij bedrijven uit om hun inspirerende reis te delen. We willen weten hoe u bedrijf is ontstaan, wat u bedrijf uniek maakt en hoe u bedrijf staande houdt in een competitieve markt. Dit is uw moment om te schitteren en uw expertise te tonen aan een geïnteresseerd en betrokken publiek.

Onze ervaren presentator Dave van Aerde zal u door een boeiend interview leiden, waarbij we dieper ingaan op de kern van u onderneming. We willen graag horen over uw ondernemersreis in b.v Suriname, recente successen, interessante projecten en hoe u uitdagingen overwint en hebt overwonnen. Dit is uw kans om u bedrijf op de kaart te zetten en tegelijkertijd waardevolle exposure te genereren.

Wacht niet langer! Meld u vandaag nog aan voor “Dave in Business” en laat ons u helpen om u bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Mis deze unieke kans niet om u bedrijf te laten stralen!

De investeringkosten om u bedrijf op deze bijzondere wijze internationaal in beeld te bregen, bedragen slechts USD 795,- eenmalig.

Aanmelden

Recente video's

Scroll to Top